Waarom zijn succesvolle ondernemers zulke goede vragenstellers?

Vlogserie ‘Werken aan jouw ontwikkeling’ met Joël Aerts

Als zzp’er ben je constant bezig met je ontwikkeling. Jíj bent de baas over jouw persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Om meer successen te behalen, zul je moeten werken aan jezelf. Hier kun je de hulp van anderen goed bij gebruiken. Maar hoe doe je dat? Hoe kun jij anderen bij jouw ontwikkeling betrekken? Joël Aerts geeft jou hier gedurende 6 weken tips en inzichten over hoe jij kunt werken aan jouw ontwikkeling. Dit doet hij aan de hand van drie principes uit zijn boek ‘Ontwikkel je leiderschap‘: feedback, advies en inspiratie.

In de eerste twee vlogs van deze serie heb je allerlei nieuwe inzichten gekregen over het verzamelen van feedback. Deze week ligt de focus op het geven en krijgen van advies.

Joël legt jou in slechts 4 minuten uit welke soorten advies er zijn en hoe jij kunt profiteren van de kennis van anderen. Ook geeft hij antwoord op de vraag waarom succesvolle ondernemers zulke goede vragenstellers zijn. Joël trekt een interessante vergelijking met Larry King, een van Amerika’s bekendste televisiepresentatoren. Hij doet een uitspraak waar jij als ondernemer echt iets van kunt leren:

Joël Aerts

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non-profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.

Bekijk alle artikelen van Joël Aerts →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →