ZZP Agenda week 23: Webclass over funnels

ZZP Agenda week 35: Co-working in Amersfoort | ZZP Barometer

Jouw weg naar succes

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 5 juni: Secret Funnel Marketing Strategy

Op 5 juni vindt een online bijeenkomst plaats over het opzetten van een funnel als marketingstrategie. Tijdens deze webclass leer je hoe je voor meer conversie zorgt met jouw online content. De training wordt in het Engels gegeven.

Wil je meer weten over funnels of liever een training in het Nederlands volgen? Onze expert Max van Rooy weet hier ook alles van en helpt jou er graag bij!

ZZP Agenda 6 juni: Expertsessie over Crowdfunding

De financiering van jouw ondernemersplannen kun je op verschillende manieren regelen. Een van die manieren is door middel van crowdfunding. De Kamer van Koophandel verzorgt op woensdag 6 juni een expertsessie in Rotterdam, waar je alles hoort over de mogelijkheden.

Er zal een expert van Geldvoorelkaar.nl aanwezig zijn, die al jouw vragen op het gebied van crowdfunding kan beantwoorden. Tijdens de bijeenkomst kun je vrijblijvend alles vragen en leren van de ervaringen en vragen van anderen.

ZZP Agenda 8 juni: Roadmap to Success

Hoe vaak denk jij na over de toekomst van jouw onderneming? Nadenken over de toekomst is een belangrijk onderdeel van het bereiken van doelen en succes. Toch schiet het er bij veel ondernemers bij in, omdat zij druk zijn met andere zaken.

Tijdens deze interactieve workshop op het strand van Scheveningen leer je een roadmap te ontwikkelen, waarmee jij jouw weg naar succes uitstippelt. Er wordt naar vier elementen gekeken: jouw huidige bedrijfssituatie, je toekomstwens, beïnvloedbare factoren en de niet beïnvloedbare factoren. Aan de hand van deze factoren maak je doelstellingen en bepaal je hoe jij jouw doelen gaat bereiken.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.