ZZP Agenda week 24: Gamification

ZZP Agenda (week 22| ZZP Barometer

Spelelementen toepassen in jouw bedrijf

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 11 juni: Meer met digitalisering

Automatiseren, digitaliseren; het klinkt allemaal erg handig, maar hoe doe je dat nu precies? Als je graag wat tijd vrij wilt maken die jij echt aan jouw vak kunt besteden, kun je slimmer digitaal gaan werken.

Hoe je zaken slim kunt digitaliseren, leer je tijdens deze modulaire workshop die door de Kamer van Koophandel wordt georganiseerd. Samen met andere ondernemers leer je hoe je digitaal kunt werken op verschillende gebieden, zoals online marketing, werken met data, productiviteit en efficiëntie. Je gaat met praktische tips naar huis die je direct in jouw bedrijf kunt toepassen.

Dat levert tijdwinst op, die jij kunt steken in zaken die je echt leuk vindt en waarom jij ondernemer bent geworden!

ZZP Agenda 13 juni: Slim contracteren voor zzp’ers

Op woensdagmiddag 13 juni organiseert arbeidsrechtjurist Bert Tol een openbaar college voor zzp’ers over het afsluiten van contracten.

Als zzp’ers sluit je contracten met klanten of opdrachtgevers. Daar kun je op een slimme manier mee omgaan. Bert Tol weet daar als arbeidsrechtjurist alles van en helpt zzp’ers hier graag bij. Zo zal hij uitleg geven over hoe je op een slimme manier kunt onderhandelen, wat er in het Regeerakkoord staat voor zzp’ers en wat je als zzp’er met de modelovereenkomsten van de Belastingdienst moet doen.

Een nuttige middag in Zwolle, vol met informatie en met ruimte tot het stellen van vragen.

ZZP Agenda 16 juni: Gamification

Gamification betekent het toevoegen van spelelementen op andere gebieden dan games. Door de toename van smartphones en internet, wordt gamification tegenwoordig steeds meer toegepast in het onderwijs, bij bedrijven, voor interne opleidingen of als marketingmiddel. Je kunt dit middel ook toepassen op jouw bedrijf.

Hoe kun je dit inzetten om klanten te binden en jouw omzet te verhogen? Dat wordt verteld tijdens deze bijeenkomst die door de Kamer van Koophandel wordt georganiseerd. Je ontvangt nuttige tips hoe je spelelementen in jouw business kunt inzetten.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.