ZZP Agenda week 27: Knallende ondernemersshow

ZZP Agenda (week 48): Losdenken | ZZP Barometer

Word gelukkiger en succesvoller op 3 juli

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 3 juli: De Ondernemersshow van RTL Z

Een leuk en leerzaam uitje voor ondernemers! Neem jouw collega-ondernemers aanstaande dinsdag mee naar De Ondernemers Show van RTL Z. Deze show in AFAS Live brengt dan de beste sprekers en ondernemers op één podium samen in een avondvullend programma.

Tijdens deze avond leer jij wat je nodig hebt om beter en succesvoller te ondernemen. Sprekers als Jos Burgers, Margriet Sitskoorn, Jose Woldring, Julian Jordan, Juul Manders, Bas van der Veldt en Merel Westrik zorgen samen met Guido Weijers voor een avond vol kennis, inspiratie én humor speciaal voor ondernemers.

Waar worden ondernemers nu echt gelukkig en succesvoller van? Is dat van meer geld en winst of meer klanten? Van meer rust? Van blije en gemotiveerde medewerkers? Of van werk dat niet lijkt op werken? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je tijdens De Ondernemersshow.

Wil jij vol inspiratie de zomer in? Mis deze bijzondere avond dan niet!

ZZP Agenda 6 juli: Expertsessie over (micro)financiering

Soms heb als ondernemer geld nodig voor een nieuwe investering, of voor grootse plannen die je zelf niet kunt financieren. Een van de mogelijkheden om jouw plannen te financieren, is via (micro)financiering via Qredits.

Tijdens deze expertsessie, die georganiseerd wordt door de Kamer van Koophandel, kun je jouw vraag voorleggen aan een expert van Qredits en aan de overige deelnemers (maximaal 10 ondernemers). De insteek van de bijeenkomst is dat je vrijblijvend alles kunt vragen en tegelijkertijd leert van de ervaringen en vragen van anderen.

ZZP Agenda 7 juli: Ondernemen in de Nieuwe Wereld

Tijdens deze bijeenkomst die door Sabine Schalkwijk-van der Laan wordt georganiseerd in het CitizenM hotel in Amsterdam, kun je je mee laten nemen naar de ‘nieuwe wereld’.

Ze laat zien hoe je je dromen uit kunt laten komen op het gebied van Health, Wealth en Wellness, vandaag de dag met wel een heel uniek baanbrekende wetenschappelijke ontdekking.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.