ZZP Agenda week 28: Roeiend ondernemen in ’t Gooi

ZZP Agenda (week 28): Roeien in 't Gooi

Leer beter samenwerken als ondernemer

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 10 juli: Hoe start je als freelancer/zzp’er

Als freelancer/zzp’er komen er bij de start veel zaken op je af. Ben jij van plan om zelfstandig aan de slag te gaan voor verschillende opdrachtgevers? Dan zijn er natuurlijk ook verschillende ondernemingsvormen die je kunt starten. Wat zijn nu precies de verschillen tussen alle soorten?

Ook vragen over de DBA, het bepalen van je uurtarief en andere belangrijke onderwerpen over starten worden tijdens dit gratis seminar van het StartersCentrum besproken.

ZZP Agenda 13 juli: Workshop AVG

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is nu ruim een maand van kracht. Met de invoering van deze wet is privacy een belangrijk onderwerp geworden. Hoewel de AVG in de basis niet veel afwijkt van de Wet bescherming persoonsgegevens, verandert er wel veel voor ondernemers.

De meeste ondernemers hebben dan ook al maatregelen genomen om te zorgen dat ze aan deze privacywet voldoen, maar er zijn ook genoeg ondernemers die hier nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken! Daarom organiseert Gemeente Súdwest-Fryslân deze workshop. Zo kunnen de ondernemers die dat nodig hebben nog wat extra hulp krijgen.

ZZP Agenda 14 juli: Roeiend Ondernemen in Gooise Meren

Of je nu zelfstandig ondernemer, winkelier of zzp-er bent, samenwerken moeten we allemaal. Hoe beter de samenwerking, hoe beter de vooruitgang! Roeien is bij uitstek een sport waar je moet samenwerken om vooruit te komen. Dit roei-evenement is speciaal bedoeld voor ondernemers uit de regio van ’t Gooi.

Roeiend Ondernemen is een netwerkevenement dat wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Gooise Meren (OVGM) om de samenwerking in jouw team, de samenwerking met de collega-ondernemers maar ook de samenwerking tussen Muiden, Muiderberg, Naarden en Bussum te verstevigen.

Na afloop van het roeien is er een BBQ en gelegenheid om te netwerken.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.