Het hol van de draken

ZZP Barometer | Jolanda Wicherson | Coaching

Creëer meer omzet dankzij coaching

Ik heb zoveel zin om je dit te vertellen! Kan echt niet wachten. Want vandaag introduceer ik een supernieuw idee waar ik al lang op heb lopen broeden. En nu is de tijd daar…

Steeds vaker heb ik contact met oud-klanten die enorme stappen hebben gezet. Ze bedanken me dan nog voor de hulp die ik ze tijdens onze coaching bood. Er is super resultaat geboekt. Onlangs nog een enthousiaste klant die ruim 100.000 euro had omgezet in een jaar. Terwijl ze echt zonder geld bij mij kwam.

Ze gaf nota bene het traject dat zij destijds bij mij gevolgd had cadeau aan een andere onderneemster. Hoe gaaf is dat! Zij had het destijds ook gekregen en dit was voor haar een mooie manier om het stokje over te dragen en haar dankbaarheid te laten zien.

Dragons’ Den

Je bent niet van mij gewend dat ik met bedragen ga gooien. Dat doe ik bij voorkeur ook niet en dat is ook niet de essentie van dit bericht. Ik wil het namelijk met je hebben over het Hol van de Draken. Misschien beter bekend als Dragons’ Den. Een televisieprogramma waarin ondernemers de mogelijkheid krijgen hun droom waar te maken door aan een jury hun plannen uiteen te zetten.

Zij vragen daarbij om hulp en een investering door de jury. En dat is wat ik deze zomer misschien wel aan jou aanbied! Ik zit namelijk in die jury. Ik heb ruimte om deze zomer in 4 bedrijven te investeren en wil al mijn kennis en mijn netwerk met je delen.

Bereik de omzet die je wilt

Je hoeft mij dan niet te betalen voor mijn coaching. Ik ga investeren in je bedrijf, net zoals bij Dragons’ Den. Heb je een mooi bedrijf en waardevolle kennis, maar lukt het je nog niet om de omzet te halen die je wil? En vind je het spannend om te investeren in een ondernemerscoach?

Zou je je plan aan mij voor willen leggen om in aanmerking te komen voor persoonlijke coaching door mij? Mail mij met je ideeën en je struggles. Slechts vier ondernemers komen hiervoor deze zomer in aanmerking.

Beslis snel

Wil je weten hoe het verder werkt? Mail naar info@jolandawicherson.nl. Wacht niet te lang! Ik verwacht namelijk dat het storm gaat lopen.

Ik ben zo benieuwd naar jou!

Jolanda Wicherson
Jolanda Wicherson

Jolanda Wicherson is sinds 14 jaar ondernemer en de laatste jaren actief als ondernemerscoach. Ze helpt ondernemers in hun persoonlijke en zakelijke groei. Jolanda is bekend geworden door het  acquisitiebord, haar titel zakenvrouw van Flevoland 2015. Onlangs verscheen haar boek ‘Geef je bedrijf een KICKSTART: Klanten vinden en binden in de eerste vijf jaar van je onderneming’. Jolanda’s motto: begin maar gewoon…

 

Bekijk alle artikelen van Jolanda Wicherson →
Knab- ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →