ZZP Agenda week 36: Wisseldiner Haarlem en omstreken

ZZP Agenda (week 36): Wisseldiner Haarlem | ZZP Barometer

Dineren met ondernemers uit omgeving Haarlem

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 4 september: Duurzame Dinsdag

De eerste dinsdag van de september staat bekend als Duurzame Dinsdag. Op deze dag krijgen duurzame ideeën en initiatieven een podium in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de ‘Duurzame Dinsdag-koffer’ in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven.

Als duurzaam bedrijf organiseert HNK samen met Mac Leasy de eerste Duurzame Dinsdag van HNK Utrecht West. Je kunt dan bijvoorbeeld jouw MacBook laten repareren, defecte telefoons inleveren en kans maken op een refurbished MacBook! Als huurder en Business Member van HNK kun je op deze dinsdag jouw idee in de ideeënbox doen en wie weet wordt deze bij HNK Utrecht West uitgevoerd!

Aan het eind van de dag wordt er een gratis Community Borrel, met lekkere hapjes, georganiseerd, waar direct de winnaar van de MacBook bekend wordt gemaakt!

ZZP Agenda 5 september: Het Rabobank Wisseldiner

Samen met Rabobank Haarlem en Omstreken nodigt Young MKB al hun leden en ondernemers van Haarlem uit voor het ‘Rabobank Wisseldiner’. Tijdens deze avond kun je netwerken onder het genot van een 3-gangen diner in verschillende restaurants in Haarlem. Je eet iedere gang in een ander restaurant en hebt steeds andere tafelgenoten.

Zo maak jij als (startende) ondernemer op een unieke manier kennis met andere ondernemers en bedrijven uit de regio en breid je op een ontspannen manier jouw netwerk uit. Op de avond zelf ontvang je de instructies en route voor jouw wisseldiner.

ZZP Agenda 6 september: Goed opdrachtgeverschap gewoon doen!

AWVN, PZO en Platform zzp-dienstverleners organiseren een bijeenkomst over goed opdrachtgeverschap. Een belangrijk onderwerp, nu het steeds vanzelfsprekender is dat zelfstandigen voor, met en in bedrijven aan het werk zijn. Toch krijgt goed werkgeverschap nog altijd meer aandacht dan goed opdrachtgeverschap.

In de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is juist nog een flinke verbeterslag te maken. Tijdens deze bijeenkomst worden praktijkvoorbeelden gegeven over wat wel en geen goed opdrachtgeverschap is. Vervolgens is er ruimte voor discussie en er wordt afgesloten met een netwerkborrel.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.