Zakelijke Apple-producten zonder grote investering vooraf

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
2 Shares
ZZP Barometer | Zakelijke Apple producten zonder grote investering vooraf | Coolblue

AFS: niet de eigenaar, maar wel het gebruik

Apparatuur zoals een goed werkende telefoon of laptop, wie is er in deze tijd niet afhankelijk van? Als zzp’er heb jij de mogelijkheid om dergelijke producten zakelijk aan te schaffen. In één keer een grote uitgave doen voor een nieuwe iPhone of MacBook hoeft niet. Met Apple Financial Services gebruik je Apple producten namelijk voor een vast bedrag per maand.

Een vast maandbedrag

Apple-producten voor een vast maandbedrag, klinkt mooi toch? Het is eigenlijk net als een auto leasen, maar dan voor Apple-producten. Met Apple Financial Services ben je niet de eigenaar van het product, maar je gebruikt het wel. Wel de lusten maar niet de lasten van grote investeringen vooraf. AFS is dus voor mensen die het niet belangrijk vinden om de eigenaar van een product te zijn. AFS is overigens niet alleen mogelijk voor een iPhone of MacBook, maar voor alle Apple-producten inclusief benodigde accessoires.

Hoe werkt het?

Hoe AFS dan werkt? Heel simpel. Laten we iPhone als voorbeeld nemen. Je gebruikt de nieuwste iPhone al vanaf € 21,- per maand. Heb je interesse in de nieuwe iPhone Xs? Dan neem je contact op met Coolblue Zakelijk. Aan de telefoon doen we een kredietcheck. Vervolgens ontvang je een offerte van je maandelijkse kosten. Is de kredietcheck goedgekeurd? Dan ontvang je een contract van Apple Financial Services. Wij leveren je nieuwe iPhone en jij tekent voor ontvangst.

En dan?

Na ontvangst, gebruik jij je nieuwe iPhone 12, 24 of 36 maanden lang. Afhankelijk van de contractduur waar jij voor kiest. Zit de leaseperiode erop en ben je tevreden over AFS? Dan kun je ervoor kiezen om een nieuw contract af te sluiten met een gloednieuw toestel. Wij komen van tevoren altijd met een aantrekkelijk aanbod. In dit geval lever jij je oude toestel in en ontvang je een nieuwe. Op deze manier werk je altijd met de nieuwste Apple-producten.

Heb je interesse?

Met Apple Financial Services:

●       Gebruik je zakelijk Apple-producten voor een vast maandbedrag
●       Kies je uit een contractduur van 12, 24 of 36 maanden
●       Schaf je alle Apple-producten aan inclusief benodigde accessoires
●       Heb je een minimale aanschafwaarde van € 2.500,-
●       Krijg je na de contractperiode een aanbod om je contract te upgraden met een nieuw toestel

Ben jij enthousiast over AFS? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk via 010 79 88 969.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →