Winston staat aan de deur met een vette cheque

ZZP Barometer | vette cheque | Marco den Hartog

En dan, het 5 miljoen euro experiment

We kennen allemaal de scene. Winston belt bij je aan. Met een camerateam. Mag hij even binnenkomen? Je kent het programma en weet dat daar tonnen en soms zelfs miljoenen worden verdiend. Je leven gaat er kortom compleet anders uitzien. Want na het bezoekje van Winston is geld geen issue meer.

Omzet verdubbelen als zzp'er? Download deze gratis videocursus

50 dagen lang hebben wij nieuwe tips, trucs, interviews en succesverhalen die jou inspireren en (nog) succesvol(ler) maken. Onze experts geven jou adviezen die jouw omzet als zzp’er kunnen verdubbelen.

Meer info

En dan?

Ik speel dit gedachten-experiment soms met mijn klanten. Als ze moeite hebben om verder te kijken dan de korte-termijn geld-squeeze.
Geld, of een gebrek daaraan. Of een mogelijk gebrek daaraan in de toekomst, of de gedachte aan een mogelijk gebrek daaraan heeft namelijk een enorm verstorend effect op het bouwen van een mooie toekomst.

Een mooie toekomst heeft vooral nodig dat je een connectie maakt met wat je het allermooiste vindt, het allerbeste kunt, waar je het aller blijste van wordt.

Je zicht daarop wordt verstoord als je jezelf in een money-squeeze hebt gezet. In het Winston-experiment halen we die squeeze gewoon weg. Door hem in gedachten voor jouw deur te projecteren. Met z’n vette cheque.

Wat doe jij dan?

Stoppen met werken? Iets heel anders gaan doen? Bij je baas op het bureau klimmen en hem eindelijk de waarheid vertellen? Eindelijk werken aan dat ideaal dat je belangrijk vindt? Kappen met die opdrachtgever waar je hoofdpijn van krijgt? Enorm veel energie, plezier en inspiratie komt er los, steeds weer als ik Winston er bij roep.

Na de auto, de reis, het huis en de kinderen komt bij mijn klanten altijd heel snel het ondernemerschap naar voren.

Daar nu mee starten of daar nu op doorpakken. Alleen nog werken met klanten waar je blij van wordt, dat gaan doen als ondernemer wat niet meer voelt als werken.

Helaas, sorry maar het is niet anders!

Nadat ik Winston voor je deur hebben geprojecteerd, haal ik ‘m ook weer weg… Helaas, sorry maar het is niet anders. Terug naar de realiteit en dat wat je nu al kunt doen om een leuker, ondernemender, vrijer leven te hebben.

Want die eerste stap naar wat jij het liefste zou willen, heb je daar echt Winston voor nodig?

Denk  eens goed na en laat me je antwoord weten.
Zo’n eerste stap is voor jou misschien het downloaden van mijn gratis ebook, boordevol inspiratie, ideeën en praktische tips richting zelfstandig ondernemerschap.

 

Marco den Hartog

Businesscoach voor soepele sales en mooie marketing

Marco is succesvol ondernemer en ervaren businesscoach en -trainer. Daarnaast is hij getrouwd, vader van 2 opgroeiende kinderen, Italië-liefhebber en fanatiek skiër en volleyballer. Hij geeft regelmatig trainingen, workshops en lezingen over ondernemerschap, soepele sales en mooie marketing. Daarbij mag je van Marco altijd een Rotterdamse, praktische en humorvolle ervaring verwachten. Hij brengt zijn eigen praktijk en die van zijn 2000+ cliënten ruimhartig in en laat je zonder enige vaktaal zien hoe ondernemers vandaag nog mooie stappen kunnen zetten naar nog sterker en plezieriger ondernemerschap

Bekijk alle artikelen van Marco den Hartog →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →