Interactief scherm voor creatieve zzp’ers

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
2 Shares
ZZP Barometer|Samsung Flip Review | Coolblue

Mindmappen zonder papier

Stel, je bent een creatieve zzp’er in hart en nieren. Je zit achter je bureau, werkend aan een project, met een serieuze blik op je zzp-gezicht. Opeens verschijnt er een lampje boven je hoofd. Je hebt een fantastisch idee, dat de wereld een stukje beter zal maken. Dit kun je uitwerken in een word-docje op je laptop, maar je tekent het liever uit in een mindmap. Je sprint naar de flipover in de hoek van je thuiskantoor, reikt naar een stift en natuurlijk… Stift leeg. Samsung heeft hier een oplossing voor: De Samsung Flip.

Digitaal whiteboard

De Samsung Flip is een 55 inch interactief scherm, dat je gebruikt als digitaal whiteboard. Hiermee maak je gemakkelijk aantekeningen, schetsen en complexe creatieve ontwerpen. Met behulp van touchscreen en een houten pennetje ga je direct aan de slag. Kies het type penseel, tekenstijl en kleur om je eigen ontwerp tot leven te brengen. Je kunt het scherm zelfs 90 graden kantelen om een ontwerp te maken in portrait mode. De Flip reageert snel, waardoor je het gevoel hebt dat je op een echt bord tekent. Je schrijft al je ideeën eenvoudig op en markeert de beste suggesties met de stompe achterkant van de pen. Je wist fouten door je hand over het scherm te vegen. 

Haarscherp presentatiescherm

Dit apparaat is niet alleen een digitaal whiteboard, maar ook een beeldscherm. En niet zomaar één. Het scherm heeft namelijk een 4K resolutie, waardoor je beelden zeer gedetailleerd ziet. Ook als je vlakbij het scherm staat. Dit maakt de Flip een haarscherp presentatiescherm, wat ideaal is wanneer je bijvoorbeeld een presentatie wilt geven aan een opdrachtgever of wanneer je een zelfgemaakte promotiefilm op groot scherm wilt bekijken. Koppel je Android smartphone of laptop eenvoudig aan de Flip met behulp van Miracast. Op die manier stream je beelden draadloos naar het scherm. Dankzij het touchscreen bestuur je het scherm zonder je smartphone of laptop aan te raken. Je kunt het scherm uiteraard ook via HDMI met je apparaat verbinden.

Handige functionaliteiten

De Samsung Flip heeft een eindeloze voorraad aan handige functionaliteiten. Vooral voor ontwerpers, architecten en andere creatieve zzp’ers is dit een uitkomst. Upload bijvoorbeeld een screenshot of foto met je mobiele telefoon en integreer die in je ontwerp. Hier teken je vervolgens gemakkelijk overheen, zelfs met meerdere mensen tegelijk. Zo richt je bijvoorbeeld een kantoor opnieuw in met behulp van echte foto’s of plattegronden. Blij met je creatie? Dan sla je de slides van de Flip eenvoudig op. Dat doe je op een usb stick of op de netwerkopslag van je bedrijf. Ook kun je het bestand naar jezelf mailen. Zo hoef je achteraf geen foto’s van het scherm te maken.

Stiekem streamen

Ben je even niet aan het werk? Schuif je bureau dan aan de kant, plof neer op een bank en stream een spannende Netflix serie naar het 1.40 meter grote 4K scherm. Dit scherm is er niet voor gemaakt, maar hij is er stiekem wel geschikt voor. Zo staat de Flip niet in de weg wanneer je vrij bent.

Enthousiast?

Ben je na het lezen van dit artikel helemaal enthousiast over de Samsung Flip? Koop hem bij Coolblue! Bestel dit scherm vandaag voor 23:59 uur, dan kan je er morgen al mee aan de slag.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Houd je hoofd koel tijdens het werk |CoolB lue
Houd je hoofd koel tijdens het werk
Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
3 Shares
ZZP Barometer | HNK | Veranderende manier van werken
De veranderende manier van werken
Flexwerkplekken
Page 1 Created with Sketch.
3 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →