Van ergonomisch meesterwerk tot gaming monstermuis

Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | De muis voor jou | Coolblue

Nooit meer last van je hand na een dag werken

Als zzp’er kan het voorkomen dat je dagenlang achter je computer zit. Een goede muis is onmisbaar wanneer je de handen uit de mouwen steekt. Van een ergonomisch meesterwerk tot gaming monstermuis, voor iedere gebruikssituatie bestaat er een ander type muis. Maar welk type muis past bij jou?

De muis voor thuis

De standaard, bedrade muis is de oplossing als je de computer af en toe gebruikt om te browsen op internet of om je e-mail bij te werken. De normale, bedrade muis zonder knoppen aan de zijkant is over het algemeen symmetrisch. Daardoor gebruik je deze muis zowel als links- als rechtshandige. Ze zijn niet kapot te krijgen maar missen extra functies en een ergonomische vormgeving.

Kabels is niet mijn ding, vrijheid wel

Met een draadloze muis is het gevecht met kabels rondom je desktop verleden tijd. Draadloze muizen werken namelijk via een dongel en geven daardoor meer bewegingsvrijheid dan bedrade muizen. Daarnaast zijn muizen handig om te gebruiken bij een laptop, omdat je ze gemakkelijk meeneemt. Dankzij de goede batterijduur doe je tegenwoordig meerdere maanden met volle batterijen of een opgeladen accu.

Ik ben altijd onderweg

Daar waar een draadloze muis met een dongel verbinding maakt via radiofrequenties, doet een bluetooth muis dit via bluetooth. Omdat op de meeste apparaten zoals laptops en computers bluetooth zit, werkt een bluetooth muis dus op al deze systemen. Daarom heb je geen usb dongel nodig om gebruik te maken van een bluetooth muis.

Ergonomie is leven

Wanneer je dagelijks met een muis werkt, is het belangrijk om te investeren in een ergonomische muis. Dankzij de speciale vorm van een trackball of verticale muis neem je een natuurlijke, ontspannen houding aan. Zo voorkom je polsklachten die kunnen leiden tot RSI. Daarnaast zijn er van ergonomische muizen vaak linkshandige versies verkrijgbaar, zodat je niet meer afhankelijk bent van oncomfortabele symmetrische muizen.

Wanneer ik niet werk, game ik

Een gaming muis heeft naast een flitsend ontwerp ook extra knoppen en preciezere sensoren. Daarnaast kan een gaming muis RGB verlichting en gewichtjes hebben. Dit is belangrijk voor pc gamers om urenlang comfortabel door te spelen terwijl ze allerlei extra functies onder de duim hebben. Zo krijg je jouw tegenstanders zo precies mogelijk in het vizier.

Welke muis jij ook nodig hebt, Coolblue heeft hem op voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis. Neem hier een kijkje in hun complete assortiment.

Coolblue
Partner van ZZP Barometer

Coolblue, ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting in 1999 heeft Coolblue maar één doel: jou blij maken. Ze geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 3.000 Coolblue'ers werken ze keihard om de klanten te verwonderen.

Bekijk alle artikelen van Coolblue →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Houd je hoofd koel tijdens het werk |CoolB lue
Houd je hoofd koel tijdens het werk
Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer|Samsung Flip Review | Coolblue
Interactief scherm voor creatieve zzp'ers
Elektronica
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →