Ondernemerstip: “Denk nooit dat overkomt mij niet”

Inkomen & risico
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Een ondernemerstip van Ingrid Vermulst

Als zelfstandig ondernemer heb je geen collega’s met wie je kunt overleggen. Verhalen en tips van andere ondernemers zijn dan ook erg waardevol. In de serie ‘Ondernemers onder elkaar’ wordt ondernemers gevraagd hun beste ondernemerstip te delen. Zo leren we van elkaar. In deze video is Ingrid Vermulst aan het woord: “Drie maanden voordat ik ziek werd, had ik mijn AOV opgezegd. Vanaf nu zet ik altijd geld apart. Denk nooit, dat overkomt mij niet.”


Ingrid Vermulst is al 20 jaar ondernemer. Ze is ooit begonnen met een hotel en heeft op dit moment nog een kookstudio. Ook heeft ze onlangs een boek geschreven. Op basis van haar eigen ervaringen als ondernemer geeft Ingrid tips. Over het inzetten van social media voor marketing, sparen voor later en het geven van kortingen. “Ik geef nooit gratis kookworkshops. Kortingen mogen best, bij grote groepen bijvoorbeeld, maar het moet niet zo zijn dat er geen brood op de plank ligt.”

De serie ‘Ondernemers onder elkaar’ is een initiatief van Centraal Beheer.

Centraal Beheer
Partner van ZZP Barometer

Speciaal voor (zelfstandig) ondernemers hebben we het Bedrijfsverzekeringen Pakket. Schadeverzekeringen waarmee je de belangrijkste risico’s van jou en jouw bedrijf in één keer online goed regelt. Natuurlijk bepaal je zelf welke risico’s je af wilt dekken. Bekijk de meest gekozen schadeverzekeringen voor zzp’ers

Bekijk alle artikelen van Centraal Beheer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →