ZZP Agenda week 49: Facebook marketing

ZZP Agenda (week 39)| ZZP Barometer

Goedkoop, efficiënt en effectief jouw doelgroep bereiken op Facebook

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 4 december: Slim omgaan met kennis bij samenwerking

Samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Als startup wil je graag weten hoe je dit proces effectiever kunt aanpakken. Een goede voorbereiding maakt samenwerken bij innovatieve trajecten makkelijker en neemt dus veel wantrouwen weg. Goede voorbereiding, grotere slagingskans.

Tijdens deze workshop wisselen theorie, praktische voorbeelden en opdrachten elkaar af. Wat je er leert:
*Dat je niet té snel moet starten met een samenwerkingsproject
* Je van tevoren moet nadenken over de kennis die je wilt delen
* Hoe je jezelf het best kunt voorbereiden op een samenwerking
* Op welke momenten je afspraken moet maken over intellectueel eigendom of IE
* Hoe je moet omgaan met de opbrengsten en risico’s van de samenwerking

ZZP Agenda 6 december: Facebook Marketing

Veel ondernemers maken anno 2017 nog geen gebruik van het machtige platform Facebook. Waarop je zo goedkoop, efficiënt en effectief jouw doelgroep kunt bereiken. Dus, het is tijd om actie te ondernemen en expert te worden in de nieuwe moderne online marketingtechnieken.

Maar liefst 9,6 miljoen Nederlanders zitten op Facebook, 1 op de 13 mensen wereldwijd. Facebook verzamelt alle interesses en gegevens en is hierdoor een waardevolle databank van alle ‘blue prints’ van haar gebruikers. Een echte opportunity om specifiek jouw doelgroep aan te spreken op zowel business-2-business als op consumenten niveau. Maak contact met jouw toekomstige klant. Deze Facebook marketing presentatie zal je als ondernemer verrassen met de enorme impact die een gedegen Facebook strategie kan hebben op jouw bedrijfsresultaat.

ZZP Agenda 7 december: Succesvol zzp’en

Het event ‘Succesvol zzp’en’ is een inspirerende bijeenkomst waarin je samen met andere ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet. Wat valt er te beleven?

Je kunt de informatiemarkt bezoeken. Vragen stellen aan de experts op de informatiemarkt. Daarnaast kun je je laten inspireren door ondernemers uit de regio. Regionale ondernemers vertellen uit eigen ervaring over hoe zij klanten en opdrachten vinden en hoe ze samenwerken. Ook vind je informatie over ‘alles over klanten vinden en binden’. Hoe je eenvoudig gebruik kunt maken van salestechnieken van grote bedrijven. En je kunt deelnemen, in twee rondes, aan workshops, over koude acquisitie, het marketingplan en geldzaken.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

  • Sales by Jochum Jarigsma
    17 november 2018  Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam, Westeinde, Verlengde Stellingweg 1, 1511 MA Oostzaan, Nederland

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.