Gratis fiscaliteitenboekje voor ondernemers

ZZP Barometer | Gratis fiscaliteitenboekje

Duidelijk antwoord op de meest gestelde vragen

De fiscale regels op het gebied van mobiliteit veranderen ieder jaar. Als ondernemer zie je soms door de bomen het bos niet meer. Toch wil je natuurlijk wel graag profiteren van alle mogelijkheden! Mag je bijvoorbeeld alle btw op de autokosten aftrekken? Is woon-werkverkeer privé of zakelijk? Allerlei vragen waar jij antwoord op wilt hebben komen aan bod in het Fiscaliteitenboekje 2018.

Alle nieuwe ontwikkelingen, zoals elektrische fietsen en auto’s hebben uiteraard ook een fiscaal aspect. In de nieuwe uitgave van Fiscaliteiten 2018 zijn de zaken met betrekking tot de fiscale gevolgen en verplichtingen van de zakenauto weer overzichtelijk op een rij gezet.

100 fiscale vragen beantwoord

Via Fleetwise kun je de nieuwste editie van dit handige boekje nu gratis bestellen. In het boekje vind je 100 vragen én antwoorden over fiscale zaken en mobiliteit, die zijn opgesteld en beantwoord door fiscalisten. Zo krijg je onder meer antwoord op de vragen: wanneer kan ik investeringsaftrek krijgen op een geleasede auto, hoe snel mag ik een auto afschrijven en tellen opties en accessoires nog mee voor de BPM? Achterin het boekje vind je nog een onderwerpenregister en wat ruimte voor eigen aantekeningen. Zo heb je een praktische gids voor zowel zakelijk als privégebruik van de auto.

Gratis aanvragen

Je kunt het boekje hier gratis aanvragen.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →