ZZP Agenda week 26: Startersdag KvK

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Zo maak jij een vliegende start!

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 28 juni: Ondernemen in de modebranche

Ben jij als ondernemer werkzaam in de modebranche? Dan is deze bijeenkomst wellicht interessant voor jou! Het event vindt plaats in Turijn, Italië.

Hier krijg je de kans om internationale contacten in de modewereld op te doen. Als je je aanmeldt, wordt er een afsprakenschema voor je opgesteld, zodat je zo efficient mogelijk kennis kunt maken met potentiële partners. Dat gebeurt in sessies van 20 minuten. Deze vinden plaats van 28 juni t/m 1 juli. 

Laat Enterprise Europe Network je tijdens de Torino FashionMatch ondersteunen met matchmaking en ontmoet ondernemers en toekomstige zakenpartners die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf.

ZZP Agenda 28 juni: BitterBallenBorrel

De BitterBallenBorrel is inmiddels een begrip in Nederland. Dit is een informele en inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bovendien vinden de borrels door het hele land plaats.

Als zelfstandig ondernemer kun je op de BitterBallenBorrel op luchtige wijze netwerken, natuurlijk onder het genot van een bitterbal.

Op 28 juni vindt de borrel in Zeeland plaats. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Amable Kamperland het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier. Ook op andere locaties in Nederland vinden deze borrels volgende week plaats.

ZZP Agenda 30 juni: Startersdag KvK

Zaterdag 30 juni organiseert de Kamer van Koophandel de landelijke Startersdag. Deze dag is bedoeld voor iedereen die van plan is om te starten, net gestart is of al een tijdje bezig is, maar nog wat vragen heeft.

Droom jij ervan om een eigen onderneming te starten, maar vind je het lastig om dit tot realiteit te brengen? De KvK helpt je!

In Rotterdam, Urmond of Zwolle kun je presentaties en informatiesessies volgen en de informatiemarkt bezoeken. Woon je daar niet in de buurt? De Startersdag biedt ook een online programma aan waar je aan deel kunt nemen, zodat je het niet hoeft te missen.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.