ZZP Agenda week 40: Handige tips voor geldzaken

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Zet jouw financiën op een rij

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 2 oktober: Succesvol Ondernemen ‘Geldzaken’

Hoe zit het met jouw geldzaken? Heb jij al jouw financiën op een rijtje of puzzel je hier nog mee? De Kamer van Koophandel organiseert een bijeenkomst voor ondernemers die graag meer grip willen krijgen op hun financiën.

Ben jij ook niet zo’n held met cijfertjes? Dan is dit event ideaal voor jou. Er zal namelijk op een ‘leuke’ manier door specialisten worden ingegaan op geldzaken. Met het Geldboek voor ondernemers kun je nu al aan de slag op je laptop, tablet of smartphone. Tijdens de bijeenkomst zul je nuttige tips ontvangen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

ZZP Agenda 4 oktober: Startersavond voor zzp’ers

Ben je van plan voor jezelf te gaan beginnen, of ben je net voor jezelf begonnen? Dan kan deze bijeenkomst weleens heel handig zijn voor jou! Deskundigen vertellen je tijdens deze avond waar je als starter allemaal op moet letten.

Zo zal er onder andere worden gesproken over de inschrijving bij de KVK, de fiscale voordelen die je als zelfstandig ondernemer hebt, het opstellen van een businessplan, het starten van een boekhouding en de verzekeringen die je af moet/kunt afsluiten. Kortom, alle zaken die een startende ondernemer goed moet regelen worden duidelijk besproken.

ZZP Agenda 5 oktober: Marketing- en sales workshop

Haal jij alles uit jouw onderneming? Of heb je het gevoel dat het nog beter kan? Marco den Hartog, businesscoach, succesvol ondernemer en expert op ZZP Barometer, geeft op vrijdag 5 oktober een workshop.

Hij zal vertellen hoe je mooie opdrachten binnen kunt halen voor een goed tarief. In drie stappen neemt hij je mee, zodat jij jouw realiteit als ondernemer kunt veranderen. Je hoeft niet langer jaloers te zijn op concurrenten, want jij kan dat ook! Leer soepel verkopen en zorg ervoor dat je niet langer op zoek hoeft te zijn naar opdrachten, maar klanten naar jou toekomen.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.