ZZP Agenda week 12: Tips & tricks voor online marketing

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Agenda

Blijf jezelf ontwikkelen als zzp’er

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 20 maart: Hoe maak je je bedrijf vindbaar op Google en Sociale Media?

Op deze dag organiseert Media Monkeys een training om ondernemers te helpen met hun online marketing. De training zal bestaan uit verschillende onderwerpen, zoals Google vindbaarheid, Facebook, LinkedIn en Instagram.In alle onderwerpen komen relevante voorbeelden aan bod. Daarbij worden de sterke punten toegelicht en de easy-wins voor jouw online marketing uitgelicht. Hierdoor kun je de volgende dag nog aan de slag met de tips & tricks!

Google vindbaarheid

Tegenwoordig gaat bijna al het zoekverkeer via Google. Bij dit onderwerp leren we jou hoe je beter kunt inspelen om je vindbaarheid op Google te optimaliseren. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod: SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising) en Google Analytics.

Facebook

Facebook is de meest bezochte website ter wereld. Zonde om deze kans niet optimaal te benutten. Hierbij krijg je praktische tips en tricks en leer je om de Facebookpagina perfect in te richten om meer bereik te creëren en dus ook meer klanten te krijgen. Daarnaast leer je welke berichten bij jouw eigen doelgroep passen.

LinkedIn

Het grootste zakelijke platform van Nederland is LinkedIn, maar wat zijn de do’s en dont’s? Het is een lastig platform, maar met enige kennis liggen er grote kansen. Tijdens de training leer je alle aspecten van LinkedIn om jouw content zo effectief mogelijk te posten.

Instagram

Naast alle andere platformen, groeit Instagram nog steeds het hardst. Wees er dus vroeg bij, zodat je ook deze kans kunt pakken voor jouw bedrijf. Bij dit onderwerp leer je om toffe content te creëren die aansluit bij jouw doelgroep.

De training wordt gegeven door Media Monkeys. Media Monkeys bestaat uit leergierige studenten, stagiairs en net afgestudeerden die graag hun kennis willen delen en handjes willen inzetten. Op deze manier krijgen zij meer ervaring opgebouwd en kunnen zij hun vrije tijd goed besteden.

ZZP Agenda 21 maart: Inloopdag Ondernemersplein spreekuur

Met één of meer adviseurs van de partners van het Ondernemersplein kun je persoonlijk in gesprek gaan en jouw ondernemersvragen stellen. Heb je een bijvoorbeeld vraag over je ondernemersplan, belastingzaken, uurtarief, merken en octrooien, starten vanuit een uitkering, financiën? Qredits, Gemeente Rotterdam, Ondernemersklankbord, RVO, BOIP en KVK verwelkomen je graag!

ZZP Agenda 22 maart: Maak je eigen WordPress website

Maak je eigen WordPress website in 3 middagen. Jouw potentiële klanten oriënteren zich meestal eerst op het internet. En daar wil je dan vanzelfsprekend present zijn, met een goed verzorgde en aantrekkelijke website. In deze training leer je om je eigen website te bouwen en beheren in WordPress. Dit is een toegankelijk programma waarmee je ook zonder programmeerkennis aan de slag kunt.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Aan de slag als freelancer of zzp’er? Het ultieme Stappenplan
'Zzp'er innoveert anders'
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Michael Page - Bart Klompenmaker - ZZP Barometer
"Blijf contact zoeken"
Opdrachten & tarieven
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.