ZZP Agenda week 14: De Dag van de ZZP’er

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | DVDZZP 2019

Hét ZZP-event van het jaar!

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 6 april: De Dag van de ZZP’er

De Dag van de ZZP’er (#dvdzzp) is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. Het is een dag vol inspiratie en motivatie, vele mogelijkheden om te netwerken, een hapje en een drankje, seminars en als klap op de vuurpijl: de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland!

PROGRAMMA
Inspirerende seminars en keynotes, netwerken, de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland en een hapje en een drankje. Je vindt het allemaal op de Dag van de ZZP’er. Zaterdag 6 april 2019:

11:45 uur Deuren geopend en exclusieve lunch
12:30 uur Officiële opening Dag van de ZZP’er
13:00 uur Keynotes, seminars & workshops
16:00 uur Uitreiking FOTY Awards
16:30 uur Dankwoord & netwerkborrel, powered by KvK Connect

Claim hier jouw gratis ticket!

 

ZZP Barometer |FOTYAWARDS
Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.