Wordt jouw factuur altijd op tijd betaald?

Opdrachten & tarieven
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Factuur versneld uitbetalen | De Staffing Groep

Persoonlijk, onafhankelijk en dynamisch in 3 stappen

De economie gaat goed. Steeds meer opdrachten en een groeiend aantal zelfstandigen zonder personeel. Mooi natuurlijk die stijgende omzet, maar daar hoort dan ook een tijdige uitbetaling bij! En daar ontbreekt het nog wel eens aan, ondanks de speciale wetgeving die hiervoor afgelopen jaar ingevoerd is. Hierdoor kunnen extra werkzaamheden toch voor financiële problemen zorgen. Als ondernemer moet je hiermee rekening houden en waar mogelijk dit liquiditeitsrisico beperken of uitsluiten. De Staffing Groep heeft voor dit probleem een aantal mooie opties, in 3 stappen.

Een factuur snel uitbetaald krijgen is de wens van iedere ondernemer, maar helaas is de werkelijkheid vaak anders. Er zijn handige tips en er zijn financieringsmogelijkheden, waarbij voorwaarden worden gesteld en relatief hoge kosten worden gerekend. Vaak is dit geen optie voor de zzp’er, die echter wel bereid is om een beperkte vergoeding te betalen, om het risico van (te) late betaling te beperken. Uit onderzoek van januari 2019 is gebleken dat ruim de helft van de zzp’ers behoefte heeft om zijn of haar facturen sneller uitbetaald te krijgen. Voor die extra zekerheid en service hebben zij gemiddeld 2,4% van het gefactureerde bedrag over.

De Staffing Groep biedt die extra zekerheid voor zzp’ers. Onafhankelijk, dus zonder tussenkomst van derde partijen, bepaalt de zelfstandige zelf hoe snel zijn of haar factuur betaald wordt. Deze service heet ‘Versneld betalen’ en is beschikbaar in drie verschillende opties: uitbetaling in 8 werkdagen, 3 werkdagen of zelfs in 1 werkdag!

Persoonlijk, onafhankelijk en dynamisch. Dat is de belofte die de Staffing Groep maakt aan haar stakeholders. Dus ook aan de zzp’er, bijvoorbeeld door je factuur sneller uit te betalen. Om welke reden dan ook. De zzp’er bepaalt en De Staffing Groep betaalt. Gegarandeerd en tegen een lage vergoeding: al vanaf 2%.

ZZP Barometer| Versneld betalen | De Staffing Groep

 

De Staffing Groep
Partner van ZZP Barometer

De Staffing Groep is sinds haar oprichting in 1986 uitgegroeid tot één van de grootste IT-detacheerders van Nederland. Deze jarenlange ervaring, de brede marktdekking, de gedegen kennis van de zzp-markt en het grote aanbod van projecten vertaalt zich voor onze opdrachtgevers en voor de zelfstandige professionals die bij ons onder contract staan in een klantgerichte, slagvaardige organisatie die er voor zorgt dat de juiste persoon op de juiste plaats gezet wordt. De Staffing Groep is kennispartner van de ZZP Barometer.

Bekijk alle artikelen van De Staffing Groep →

Aanbevolen

ZZP Barometer | AVG-proof | Staffing Groep
Ben jij als zzp’er al AVG-proof?
Opdrachten & tarieven
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →