ZZP Agenda week 24: Zorg voor een verzorgde en aantrekkelijke website

ZZP Agenda

Leer je eigen website bouwen en beheren

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda juni: KVK Connect Meetup

Met KVK Connect-app zoek jij online naar opdrachten, een samenwerking met een partner of wil je in contact komen met andere zzp’ers. Maar hoe doe je dat nu in de praktijk? En welke zzp’ers maken gebruik van KVK Connect? Ervaar dit en meer bij KVK Connect Meetup! Tijdens de bijeenkomst KVK Connect Meetup krijg je tips & tricks én ontmoet je andere zzp’ers die KVK Connect gebruiken. De toegang is gratis en een introducé is van harte welkom. Ook zzp’ers die geïnteresseerd zijn in de app kunnen zich aanmelden.

Deze bijeenkomst is interessant voor:

 • Zzp’ers die gebruik maken van de KVK Connect-app.
 • Zzp’ers die op zoek zijn naar klanten, partners of samenwerkingen.

ZZP Agenda juni: Ondernemen vanuit een WW-uitkering

Wil je vanuit de WW starten met je eigen bedrijf of als zzp’er? Dan is dit seminar iets voor jou. Naast een korte oriëntatie op het starten van een eigen bedrijf krijgt je tijdens deze bijeenkomst antwoord op vragen en geeft inzicht in de mogelijkheden, rechten en plichten met betrekking tot het starten vanuit een werkloosheidssituatie.

ZZP Agenda juni: Maak je eigen WordPress website in 3 middagen

Jouw potentiële klanten oriënteren zich meestal eerst op het internet. En daar wil je dan vanzelfsprekend present zijn, met een goed verzorgde en aantrekkelijke website. In deze training leer je om je eigen website te bouwen en beheren in WordPress. Dit is een toegankelijk programma waarmee je ook zonder programmeerkennis aan de slag kunt.

Programma

 • Bijeenkomst I:
 • WordPress installeren
 • Belangrijke begrippen in WordPress
 • Teksten en afbeeldingen plaatsen op webpagina’s
 • Bijeenkomst II:
 • Kennismaken met widgets en plug-ins
 • Gevonden worden in Google (zoekmachineoptimalisatie)
 • Bijeenkomst III:
 • Werken met widgets
 • Extra functies installeren zoals fotoalbums, YouTube-filmpjes en nieuwsbrieven
ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.