Sylvia Matser - Centraal Beheer Achmea - ZZP Barometer

Sylvia Matser

Senior marktmanager bij Centraal Beheer

Sylvia Matser is senior marktmanager bij Centraal Beheer. Zij ziet het als haar verantwoordelijkheid om in alles hét verschil te maken. Samen met het retail marketing team ontwikkelt zij nieuwe proposities voor bancaire producten (zoals spaarrekeningen) en levensverzekeringen (zoals overlijdensrisicoverzekeringen). Zij vindt het belangrijk om klanten te betrekken in het proces van strategie- en propositieontwikkeling tot en met implementatie. Klantreizen, gebruikerstests, individuele gesprekken, groepsdiscussies, ervaringsonderzoeken etcetera. Op die manier ontwikkelde zij ‘ZO’: het nieuwe oudedagsdenken voor zzp’ers. Een online platform over sparen voor later.

Bezoek de website →

Als (zelfstandig) ondernemer moet je zelf je oudedagsvoorziening regelen. 41% van de zzp’ers heeft nog niets geregeld. Onder meer omdat ze geen idee hebben hoeveel ze dan nu opzij moeten zetten. Daarom ontwikkelde Centraal Beheer ‘ZO’: het nieuwe oudedagsdenken voor zzp’ers. Een online platform over sparen voor later. Met inspirerende video’s over hoe andere zzp’ers aan hun oudedagsvoorziening werken. En verder vind je er informatie over onze spaarproducten. En een handige tool om eenvoudig te berekenen welk percentage van jouw inkomen je opzij kunt zetten voor later.

Bereken hier hoeveel jij opzij kunt zetten voor later.

Speciaal voor (zelfstandig) ondernemers hebben we het Bedrijfsverzekeringen Pakket. Schadeverzekeringen waarmee je de belangrijkste risico’s van jou en jouw bedrijf in één keer online goed regelt. Natuurlijk bepaal je zelf welke risico’s je af wilt dekken.

Bekijk de meest gekozen schadeverzekeringen voor zzp’ers.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →